De trendy man anno 2019

Een beetje hip en trendy erbij lopen willen we als man allemaal natuurlijk. Maar niets is moeilijker voor een man om al die mode trends bij te houden. Wat is tegenwoordig de mode? Wat is hip? En wat kan echt niet meer? Het zijn allemaal vragen die je aan jezelf kunt stellen. Je wilt natuurlijk niet denken dat je er als de trendy man anno 2019 bijloopt, terwijl jouw kledingstijl eigenlijk de trendy man anno 2003 is. Is dat overhemd van tommy hilfiger nou flitsend of juist niet? Je bent zelfs begonnen aan de modeblaadjes van je vriendin, maar er erg mee opgeschoten ben je nog steeds niet. Wil je weten wat jij precies moet doen om die trendy man anno 2019 te worden? Dan raad ik je zeker aan om snel verder te lezen!

Simpel maar stijlvol

Wanneer je wel eens een modeshow langs ziet komen dan denk je al gauw dat fashionable zijn hogere wiskunde is. Maar in werkelijkheid kan het allemaal heel simpel zijn. Door een simpele maar stijlvolle look ben jij helemaal ‘in’. Op voorhand klinkt simpele kleding ietwat saai, maar in werkelijkheid kan een goede combinatie van simpele kleding een schot in de roos zijn. Het voornaamste bij het motto: simpel maar stijlvol, dat is combineren. Door het combineren van twee tinten, bijvoorbeeld een lichte trui en een wat donkere broek, creëer je een opvallend en stijlvol uiterlijk. Aan de ene kant heb je de veiligheid van het simpele. Aan de andere kant breng je door de combinaties de hippe jij naar boven.

Stijlvol op het werk

Ben je tevreden met een beetje casual in je vrije tijd maar op zoek naar wat zakelijkers op je werk? Ook dan kan je vele kanten op. Combineer een mooi tommy hilfiger overhemd met een mooie pantalon en de deal is op voorhand al binnen. Belangrijk bij bijvoorbeeld dat tommy hilfiger overhemd is de pasvorm. Iedereen heeft weer een verschillend postuur met bijbehorende pasvorm. Zorg er bij je overhemd voor dat deze niet te strak zit, maar ook niet te ruim. Vraag desnoods na bij de winkel waar je koopt wat zij van de pasvorm vinden. Is de pasvorm goed? Let er daarna ook op dat je je overhemden strijkt. Niet is slordiger of een grotere modemisser dan een ongestreken overhemd. Naast dat het er onverzorgd uitziet, zal een potentiële klant je ook veel minder serieus nemen. Trendy zijn hoeft niet moeilijk te zijn, met wat simpele tips ben jij straks ook die trendy man anno 2019!

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen