Sexy, grote maten jurken

Curves worden tegenwoordig enthousiast omarmd. De vrouwen Kim Kardashian en Beyoncé zijn natuurlijk voorbeelden wat betreft het omarmen van rondingen, maar ook bekende influencers worden steeds makkelijker in het delen van hun rondingen op Instagram. Body positivity wordt de beweging genoemd en ik ben er enorm blij mee. We hoeven er niet allemaal hetzelfde uit te zien met dezelfde platte buik en dunne beentjes. Als je gezond bent qua gewicht, geniet dan van je lichaam. Je mag er zelfs trots op zijn! Ik vind het zo zonde als mooie, gevormde vrouwen hun lichaam verbergen onder een grote zak van een jurk of trui. Ik ben het internet even afgegaan voor mooie grote maten jurken, en hieronder een paar punten over wat ik ben tegen gekomen.

De wrap-dress

Dit geldt voor alle maten: de wrap-dress is hot. Overigens niet alleen in jurk-vorm, ook bij de blousjes en shirtjes doet de ‘wrap’-look het goed. De wrap-dress vind ik vooral een mooi item bij de zandloper figuren. De aandacht wordt namelijk gevestigd op de decolleté en de taille (waar de jurk ‘gewrapt’ wordt). En ga bij dit jurkje niet voor een zwarte variant. Ga eens voor een kleurtje, zoals rood of geel. Je mag er wezen! En niets schreeuwt zelfvertrouwen als een vrouw in een opvallende jurk. Meer sexy dan dat kan wat mij betreft niet!

Maxi dress

Ben jij toch meer van de lange jurken, dan is daar helemaal niets mis mee. De maxi jurk is immers bij alle maten populair. Of het nou voor tall, petite, normaal of grote maten is: de maxi dress is voor iedereen. De belangrijkste tip die ik iedereen wil meegeven die voor een maxi dress gaat shoppen: let goed op de lijn van de jurk. Hiermee bedoel ik dat sommige vormen jurken minder mooi staan bij jouw postuur. Een jurk die aan de bovenkant erg smal is en breed uitloopt, zal voor veel figuren niet veel goeds doen. Probeer eens een wat strakkere jurk uit. Voel je je hier niet goed genoeg in? Dan kan een spijkerjasje eroverheen wonderen doen. Iets veiliger, maar toch een prachtige sexy jurk onder dat jasje voor het geval dat!

De sleep

Een andere jurk wat ik doorgaans mooier vind staan bij vollere vrouwen dan bij slankere dames, is de jurk met de sleep aan de achterkant. Ik weet niet precies hoe deze soort jurk genoemd wordt. Maar de jurk is aan de voorkant tot knie-hoogte en aan de achterkant loopt de jurk een stukje naar beneden door waardoor een soort ‘sleep’ ontstaat bij de jurk. Het geeft een soort diva/power-woman uitstraling, dat extra sexy bij een vollere vrouw staat.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen