Ook wanneer je later bent, kan je nog een prima vakantie scoren!

Last minutes zijn essentieel wanneer je te laat bent met boeken. Alleen het probleem ervan is vaak dat de vakanties alsnog duur kunnen zijn. Wanneer je hoopt op een vakantie op de Canarische eilanden, kan je hier in gedachten nog een hoop euro’s bij optellen. Maar last minutes hoeven niet meteen altijd zo duur te zijn op elk bestaand online reisbureau. Veel gevallen bieden vrijwel permanent kortingen aan en vaak beschikken ze ook over een mooie deal met inbegrepen hotelverblijf en als het goed is ook een gratis ontbijtje.

Wanneer er ook nog een vlucht bij inbegrepen is

Vliegen is vaak heel duur. Toch heb je genoeg opties in het kiezen van een vlucht die bij jou wensen aansluit. Misschien moet je een keer niet voor KLM kiezen, ook al scoren ze heel erg goed op de ranglijst. Ryanair is een uitstekend alternatief voor lagere prijs en ook easyJet doet het over het algemeen erg goed. Als je besluit om een last minute reis te boeken, zou ik er persoonlijk ook voor zorgen dat je een vliegreis zowel heen als terug inbegrepen hebt. Dit is extra voordelig en bespaart gedoe in vakantie-onderdelen apart van elkaar te regelen.

Extra service is een keuze en niet noodzakelijk

Je hoort dan dat ze je in een hotel een gratis ontbijt buffet aanbieden voor het aantal nachten dat je verblijft. Hierbij zeg ik wel dat een ontbijt wel zo lekker en handig is om de dag mee op te starten. Zeker als je in de ochtend altijd wat minder snel iets door de mond krijgt, zoals ik. Vergeet echter de andere arrangementen zoals brunch, lunch, diner en weet ik het allemaal. Hier kan je grotendeels prima voor terecht in de omgeving en als het eventueel nodig is, kan je ook gewoon boodschappen doen in de lokale supermarkt.

Tip van de dag: reis met een grote groep

Waarom ik het bovenstaande een tip noem? Nou, omdat er minder kosten zijn voor jou als individu als je met meerdere mensen iets onderneemt. Het is zo simpel als wat. Heb je bijvoorbeeld afgerond 700 euro aan reiskosten en je gaat met 8 mensen op vakantie? 700 delen door 8. Als je dit met minder betaalt, geldt voor ieder een groter bedrag.

Kies wat jij wilt

Mijn ouders hoorde ik vaak praten over landen als Duitsland of Frankrijk om de last minute vakantie te plannen. Het is lekker dichtbij en kan dus per auto bereikt worden. Verder had dit in zijn geheel aardig wat te bieden en kostte volgens mijn ouders stukken minder dan als we naar een land als Italië gingen of zelfs nog verder weg. Dat hoeft helemaal niet. Je moet alleen bij het juiste adres zijn voor je vakantie en daarnaast zoveel mogelijk kosten delen, zoals hierboven aangegeven.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen