HP 301XL: Eindeloos printen thuis en op kantoor

Als auteur print ik heel wat af. Het begint al bij de eerste hoofdstukken van een roman die ik vaak laat proeflezen door de uitgever of door proeflezers. En natuurlijk, ik kan hen het verhaal mailen, maar feit is dat veel mensen nog steeds liever lezen van papier dan van een scherm. En ik vind niet dat lezers voor mij van alles moeten printen. Dat is de omgekeerde wereld. Maar ik print ook graag foto’s uit of soms wel eens wandelroutes om op zak te hebben voor het geval het bereik van de telefoon in de natuur wegvalt. Lesopzetten, stukjes die ik als hand-out uit wil delen. Zowel privé als op mijn werk sta ik veel te printen. Handig dus dat we met HP 301XL inktcartridges werken. Die gaan lekker lang mee en zijn er ook in kleur. Bovendien zijn de HP 301XL cartridges makkelijk te wisselen. Zelfs ik snap het.

HP 301XL: Makkelijk online kopen

Steeds meer winkels verdwijnen en ik moet tegenwoordig een aardig eindje reizen om een winkel te vinden die mijn HP 301XL cartridges verkoopt. Daar heb ik natuurlijk helemaal geen zin in en inmiddels koop ik ze makkelijk online. Ik sla er dan gelijk een paar in zodat ik er weer helemaal tegen kan. Het leuke is, ik bestel de HP 301XL cartridges ook gelijk voor mijn moeder. Zij print veel patronen uit voor haar haakwerken en voor het borduren. Maar ook voor haar was het lastig om in een winkel nog aan inkt te komen. Dus we slaan wat dat betreft twee vliegen in één klap. Want de cartridges passen in allebei onze printers dus daar hoeven we niet op te letten.

Blijven printen?

Ik print dus eindeloos, dat zit in de familie. Blijft printen eindeloos doorgaan? Op mijn werk letten ze steeds meer op het papiergebruik en dat begrijp ik heel goed. Toch ben ik ook zo iemand die niet goed kan lezen vanaf een scherm. Daarom print ik nog steeds veel uit. Ik hoor in mijn omgeving dat dat bij meer mensen speelt. Voorlopig zal ik het printen niet laten al let ik wel heel erg op wat ik print. Als het niet echt nodig is, doe ik het niet. Maar zolang het moet koop ik HP 301XL cartridges. Ik ben daar erg blij mee en ze zijn heel makkelijk in gebruik. Heb jij ze ook al?

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen