DIT kun je in Amsterdam nog doen tijdens de lockdown

 

In Amsterdam is er tijdens de lockdown gelukkig nog genoeg te doen. Heb je wat inspiratie nodig? Lees dan onderstaande tips!

Stadswandeling

Ondertussen heb je misschien wel genoeg gewandeld en wordt steeds hetzelfde rondje wandelen een beetje saai… Toch is het belangrijk om af en toe lekker naar buiten te blijven gaan. Om het leuk te houden kun je bijvoorbeeld steeds een andere route lopen en nieuwe delen van de stad leren kennen. Haal onderweg een lekker koffietje to go en luister ondertussen naar een podcast. Zo zet je je gedachten even op iets anders en kun je jezelf weer opladen voor wat jou die dag verder nog te wachten staat. Wist je dat je een stuk productiever werkt wanneer je af en toe even een korte pauze neemt?

Stap op de fiets!

Amsterdam is groot genoeg om een leuke fietsroute uit te stippelen! Waar je lopend steeds in hetzelfde deel van de stad blijft, kun je op de fiets gemakkelijk een keer de andere kant van de stad opzoeken. Tijdens de lockdown heb je het grote voordeel dat het in de stad een stuk rustiger is. Fiets over de grachten, langs het water en door de parken! Ook in het donker is het leuk om een rondje te fietsen, de meeste delen van Amsterdam zijn gezellig verlicht. Op deze manier leer je de stad weer op een hele andere manier kennen!

Padellen

Wil je iets actiever bezig zijn? Ga een keertje padellen! Padel is ontzettend populair en moet je écht een keer geprobeerd hebben. Bij Amstelpark Padel liggen outdoor padelbanen waar je ook tijdens de lockdown nog lekker kunt spelen in de buitenlucht. Wil je toch liever binnen padellen dan biedt padel amsterdam indoor ook binnenbanen aan. Een potje padellen is daarnaast ideaal wanneer je tijdens de lockdown af en toe je vrienden wilt blijven zien. Je speelt het namelijk met 2 tegen 2 én het kan veilig op afstand.

Hardlopen

Hardlopen is een sport die je ten alle tijden kunt beoefenen. Het lijkt misschien simpel om te doen tijdens een lockdown, maar dat is het niet. Zeker als jij niet echt van rennen houdt is het lastig om jezelf te motiveren om aan de slag te gaan. Een goede manier om te beginnen met hardlopen is door het stellen van korte termijn doelen. Breidt de afstanden steeds een beetje uit en voor je het weet zit die 5 kilometer er alweer op! Begin niet te enthousiast, maar bouw het rustig op om blessures te voorkomen. Op deze manier blijft het leuk! 

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen