Giacomo, een mooi jassenlabel

Giacomo, een mooi jassenlabel

Giacomo is een jassenlabel, en de oprichter vindt het belangrijk om jassen te ontwerpen voor de moderne vrouw. De jassen hebben dan ook een luxe uitstraling. De ontwerper vindt het belangrijk dat je jezelf comfortabel en modern voelt in de jassen van Giacomo. De naam Giacomo is dan ook afkomstig van Giacomo Girolamo Casanova, de naam van een bekende verleider. De ontwerper van de jassen wil het liefst dat iedereen die in een Giacomo jas loopt, een verleidelijk gevoel uitstraalt. Maar naast dat de jassen modern zijn, zijn ze ook stoer en stijlvol. Je kunt ervan uitgaan dat de kwaliteit goed is, want er worden hoogwaardige materialen gebruikt. Wat voor jassen zijn er allemaal te vinden in de collectie van dit merk?

Jassen van Giacomo

Er zijn verschillende mooie jassen van Giacomo, zoals bijvoorbeeld mooie lange trenchcoats. Deze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals donkerblauw, beige en wit. Ook zijn er lange, stijlvolle regenjassen in de collectie, of een korte jas die je overal mee kunt combineren. Je kunt alle kanten op met de jassen van dit modemerk. Je kunt de jassen gemakkelijke online shoppen in verschillende webshops, en vaak is de verzending gratis boven een bepaald bedrag. Ga voor een stijlvolle jas van dit merk, om je outfit helemaal af te maken. Ben je niet op zoek naar jassen, maar naar andere kledingitems? Ken je het merk Geisha?

Geisha dameskleding

Geisha is een modemerk dat al behoorlijk lang bestaat, namelijk al sinds 2001. De oprichter is Mark Jessurun en hij vindt het belangrijk om fijne jeans op de markt te brengen, waar iedereen zich goed in voelt. Hier is hij dan ook mee begonnen, maar inmiddels bestaan de collecties van dit merk uit verschillende kledingitems. Ga voor een mooie rok uit de Geisha dameskleding collectie, of bijvoorbeeld voor een mooie set wat bestaat uit een broek en een topje. Geisha dameskleding bestaat vaak uit kleding met mooie prints en comfortabele stoffen. Daarnaast kun je zien dat de ontwerper oog heeft voor detail, Geisha dameskleding heeft vaak een vrouwelijke afwerking. Wil je Geisha dameskleding bestellen?

Geisha dameskleding bestellen

De dameskleding van Geisha is gemakkelijk online te bestellen, net zoals de jassen van Giacomo. Hierdoor heb je rustig de tijd om de collectie door te kijken, zodat je een mooi item uit kunt zoeken dat bij je past. Met de dameskleding van Geisha kun je alle kanten op, deze items mogen eigenlijk niet missen in je kledingkast. Heb jij al een mooi item op het oog?

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen