Computer onderdelen: mijn netwerk goed onderhouden

Als kleine zelfstandige met enkele mensen in dienst is het erg belangrijk dat mijn computers het goed doen. Vroeger werkte ik in een heel groot bedrijf waar we een aparte ICT afdeling hadden. Als er met je computer ook maar iets gebeurde, belde je ICT en ze loste het, meestal ver weg op hun stafbureau, gewoon voor je op. Ideaal natuurlijk. Helaas kan ik me als kleine ondernemer geen ICT afdeling veroorloven. Maar ook nu gaat er wel eens wat stuk. Het kost natuurlijk heel veel geld om de hele computer te vervangen en vaak ben ik dan ook opzoek naar allerlei computer onderdelen. Gelukkig heb ik ontdekt dat je computer onderdelen makkelijk online kan kopen.

Computer onderdelen: zelf aan de slag

Het grappige is dat er binnen mijn bedrijfje een soort van mini ICT afdeling begint te ontstaan. Toevallig zijn de mannen die ik in dienst he ook wel een beetje computer gek. De één heeft weer verstand hiervan en de ander daarvan. Met de losse computer onderdelen weten zij wel raad. Van simpele klussen als het vervangen van een scherm tot het uit elkaar halen van de laptop om een draadje te vervangen, ze weten er wel wat van. Tot nu toe is het ons gelukt om steeds zelfstandig onze problemen op te lossen. Dat vind ik erg leuk om te zien. Online kun je goed zoeken naar die specifieke computer onderdelen die je nodig hebt en je hebt ze zo in huis. De storingen zijn dan ook meestal snel verholpen. Een paar weken geleden was er iets pittigs aan de hand en toen koste het echt wel even flink wat tijd en moeite. We lieten een berg pizza’s aanrukken en bogen ons met z’n allen over het probleem. Des te groter de vreugde toen het opgelost was. Je bent dan toch trots op jezelf.

Weken bij ICT

We grappen wel eens onderling dat we zo langzamerhand zelf wel als ICT-er aan de slag kunnen, maar ik bewonder het werk wat zij doen erg. Je moet echt kennis van zaken hebben voor de heel ingewikkelde problemen. Wij komen gelukkig een heel eind met de computer onderdelen die we online kopen, maar het is een geruststelling om te weten dat er bedrijven zijn die ons kunnen helpen als we er echt niet meer uitkomen. Veel van de hoge kwaliteit Intel onderdelen hebben we op advies voor ICT-ers ingekocht. Voor nu kunnen we weer even verder met onze eigen gefabriceerde ICT afdelinkje.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen