De sport supplementen die je moet kopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om naast het sporten en het aannemen van een gezonde levensstijl, ook gebruik te maken van sportsupplementen. Sporters zien sneller resultaat bij het gebruiken van supplementen naast het sporten. Wil je juist beginnen met het gebruiken van supplementen naast het sporten? Er bestaan alleen erg veel verschillende soorten supplementen. Welke zijn nu goed om te gebruiken? Welke hebben het meest effect en voor welk doel gebruik je een supplement? Het is allemaal terug te vinden in deze blog.

Het nemen van pre workout vóór je training

Misschien heb je er al wel eens van gehoord of heb je het zelf wel eens gebruikt, maar het nemen van een pre workout vóór je training is heel erg belangrijk. Sporters gebruiken pre workout om hun spieren te versterken voor het trainen, maar ook om zich gewoon beter te voelen tijdens hun workout. Naast dat het je extra kracht geeft, kan het dus ook jouw prestaties beïnvloeden. Doordat je extra kracht hebt, zul je gauw jouw doelen kunnen behalen en je prestaties kunnen verbeteren. Of dat nu gaat om een duurloop of om het behalen van een nieuw record in het aantal raps, dit is natuurlijk wat je wilt als je sport! 

Jouw caloriebehoefte berekenen

Als je serieus aan het sporten bent en wilt afvallen, is het belangrijk dat je op je calorieën let. Je kunt dit gemakkelijk doen door je caloriebehoefte berekenen. Mannen en vrouw hebben natuurlijk een verschillende hoeveelheid aan calorieën per dag nodig. De gemiddelde, matig actieve vrouw tussen de 26 en 50 jaar hebben per dag ongeveer 1.500 calorieën nodig om een halve kilo per week af te vallen. Bij mannen is dit 2.100 calorieën per dag om een halve kilo per week te verliezen. Een enorm verschil! Mannen hebben over het algemeen dus meer calorieën nodig dan vrouwen. Om je calorie-inname te verminderen kun je eiwitten innemen. Eiwitten zorgen ervoor dat je eetlust verminderd wordt. Goede tip om mee te nemen!

Welk supplement voeg jij toe aan je workouts?

Dat supplementen een toegevoegde waarde hebben bij jouw workout, dat is een feit! Met de pre workout haal je gegarandeerd het meeste uit je training. Daarbij is het letten op je calorieën erg belangrijk om extra gewicht te verliezen. Let er wel op en wees er bewust van dat deze voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Welk supplement ga jij toevoegen aan je training?

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen