Beter thuiswerken door de juiste verlichting

We zitten al een jaar thuis. Sinds thuiswerken de norm is geworden hebben we allemaal aankopen gedaan om onze thuiswerkplek zo prettig mogelijk te maken. Aankopen die je vaak voorbij hoort komen zijn: een goed koffiezetapparaat, een bureaustoel, een laptopstandaard, of een melkopschuimer. Met deze producten kan je je werk een stuk beter uitvoeren. Maar er is nog iets wat ervoor kan zorgen dat jij thuis beter presteert. Het is iets waar je misschien niet snel aan denkt, maar wanneer het er niet zou zijn zou je het meteen door hebben. Gaat er al een lampje branden?

Verlichting

We hebben het natuurlijk over verlichting. Niet zo gek als je daar niet aan hebt gedacht, want licht is toch licht? Dat is niet helemaal waar. Zwakke of slechte verlichting kan voor een verminderde concentratie zorgen. De kwaliteit van licht kan veel invloed hebben op je productiviteit. Slechte verlichting kan er voor zorgen dat je ogen moe worden en dit kan hoofdpijn veroorzaken. Is het je opgevallen dat jij, je partner, of je kinderen hier meer last van hebben sinds thuiswerken en thuisonderwijs de norm zijn geworden? Dan zou het zomaar eens kunnen dat dat aan de kwaliteit van het licht ligt.

 

Taakverlichting

De naam zegt het al een beetje. Dit is verlichting die je kan gebruiken bij het uitvoeren van een bepaalde taak, bijvoorbeeld lezen. Deze lampen moeten verstelbaar zijn en ze moeten voorzien zijn van een flexibele arm, zodat je het licht altijd zo kan richten dat het van je af schijnt. Je wil namelijk niet dat het licht vol op jou schijnt.

Lichtbron

Lampen die voorzien zijn van een LED-lichtbron zijn zeer efficiënt en gaan erg lang mee. Led lichtbronnen zijn verkrijgbaar in diverse tinten en kleuren.
Zo heb je bijvoorbeeld rode, gele, groene en blauwe kleuren. Rood wordt vaak omschreven als een warme kleur en blauw als een koude kleur.

Wanneer je op zoek gaat naar LED lampen is veel keuze. Er bestaan veel website die LED verlichting verkopen, dit maakt het kiezen niet makkelijker.  De website besled.com verkoopt verschillende soorten verlichting. Zo kan je bij hun LED spots online kopen, maar ze verkopen ook LED bouwlampen. Bij deze website ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van LED lampen.

Denk eens goed na over de invloed die het thuiswerken op jou en je gezin heeft. Voel je je vermoeid, of heb je vaker last van hoofdpijn?  Misschien kan dit heel makkelijk worden opgelost door het aanschaffen van de juiste verlichting.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen