Je Macbook batterij vervangen is soms gewoon nodig

Zit je net lekker te werken, is de batterij van je Macbook alweer leeg. Moet je halsoverkop op zoek naar een stopcontact en waar had je je oplader ook alweer gelaten? Het leeglopen van je batterij gebeurt altijd op momenten dat het helemaal niet uitkomt. Je zult het net zien, wil je een presentatie geven, krijg je met geen mogelijkheid je Macbook weer aan. Je Macbook batterij vervangen is dan de beste en snelste optie. Natuurlijk kun je direct voor een nieuwe Macbook gaan, maar voor veel minder geld heb je een nieuwe batterij en loopt je Macbook weer als een zonnetje.

Je Macbook batterij vervangen kan al binnen 24 uur

Kijk! Dat is goed om te weten. Je kunt gewoon met je Macbook naar een van de servicepunten gaan en je Macbook daar laten checken. Na de diagnose (€ 29,95) krijg je dan te horen of je Macbook nog te redden is en wat het gaat kosten om 'm te repararen. Gaat het alleen om je batterij, dan heb je je Macbook al snel weer terug. De batterijen zijn, over het algemeen, gewoon op voorraad en de specialisten van PCHulp Nederland vervangen deze snel en vakkundig voor je. Zelf doen is geen optie. Je verliest dan de garantie op je Macbook en dan kun je een stuk verder van huis zijn.

Alleen originele Apple-onderdelen

Doordat PCHulp Nederland alleen originele Apple/Macbook-onderdelen gebruikt, kunnen zij je weer nieuwe garantie geven op de uitgevoerde reparatie. Je Macbook batterij vervangen levert dan ook geen problemen op voor je verzekering. En dat is fijn om te weten. De vakkundige medewerkers weten in een mum van tijd wat er precies moet gebeuren om jouw Macbook weer aan de gang te krijgen. Hierdoor verlies jij maar weinig tijd en kan je werk, bijna ongehinderd, weer doorgaan.

Ook andere reparaties zijn mogelijk

Het zal je gebeuren dat je per ongeluk je koffie over je Macbook giet. Of dat je 'm laat vallen. Of dat je je scherm dichtklapt en er zit nog iets tussen. Heel vervelend allemaal en vooral ook erg onhandig als je Macbook zorgt voor jouw inkomen of als je deadlines hebt te halen voor je studie. Gelukkig kun je altijd terecht bij PCHulp Nederland en kunnen zij, in de meeste gevallen, binnen 24 uur jouw Macbook weer als nieuw maken. Kost de reparatie meer tijd of kun je zelfs die 24 uur niet missen? Dan staat er een leenapparaat voor je klaar.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen