Een nieuwe wereld gaat voor je open!

Gezien we de laatste tijd allemaal massaal binnen zitten moeten we onszelf een beetje opnieuw uitvinden. Zomaar de deur uitlopen is er eigenlijk niet meer bij. Dat houdt in dat de verveling op de loer ligt. Zelf heb ik er gelukkig nog niet zo'n last van. Er zijn veel dingen die je binnen kunt doen en die mij ook interesseren. Hieronder zal ik een aantal dingen beschrijven die mij bezig houden in de hoop dat je er misschien zelf ook wat aan hebt.

Surfen

Uiteraard bedoel ik dit figuurlijk. Ik heb het namelijk over surfen op het internet. Persoonlijk vind ik het hartstikke leuk om nieuwe sites te ontdekken en mogelijkheden te zien die ik daarvoor nog niet direct zag. Er zijn zoveel plekken op internet waar ik nog nooit ben geweest dat het ook niet snel gaat vervelen. Zo kwam ik bijvoorbeeld op een site terecht waar bouwmachines worden verkocht. Natuurlijk is het vinden van bouwmachines op zich niet zo speciaal maar dit is een site waar ze tweedehands bouwmachines bij elkaar brengen. Als je ondernemer bent in de bouw zou dit dus een hele mooie uitkomst voor je kunnen zijn. Zelf had ik er nog niet bij stil gestaan dat daar ook een markt voor zou kunnen zijn maar als je er langer over na denkt is het op zich wel logisch. En zo ben ik door het surfen op internet ook weer een beetje wijzer geworden. 

Bewegen

Veel mensen zijn er aan gewend om samen met andere mensen te gaan bewegen. Dat is natuurlijk heel leuk en gezellig maar op dit moment geen optie. Toch is het goed om juist nu voldoende lichaamsbeweging te hebben. Daar zijn ook verschillende oplossingen voor waar ik maar al te graag gebruik van maak. Zo kun je heel veel filmpjes op Youtube vinden die je kunnen helpen een lekkere work-out te doen. Mocht je dit nou niet alleen willen doen, kan je ook tijdens het sporten beeldbellen aanzetten. Als je nou samen met je maatje hetzelfde programma volgt, heb je al snel niet meer het gevoel dat je in je eentje aan het afzien bent. Zo ben je in contact met de ander en je bent ook nog eens sportief bezig. Neem maar eens een kijkje. Je hoeft er echt niet zo lang naar te zoeken voor je een goede video hebt gevonden.

Heb jij ook nog goede tips om de verveling tegen te gaan? Laat het even weten!

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen