Frisse zomer

Deze zomer is wat kouder dan ik had verwacht. Hierom moet ik toch even wat aankopen doen. Een avond lekker hangen op het strand met vrienden wordt dan toch snel wat frisser. Natuurlijk wil ik dan niet lopen in een dikke jas. Dat maakt het weer wat te warm.

Lekker chillen op het strand

Elke avond ben ik wel op het geliefde Scheveningen te vinden met mijn vrienden. Vaak bij Colorado Charlie. Lekkere muziek erbij een drankje. Dat maakt de avond toch wel compleet. Laatste tijd is het alleen kouder dan verwacht. Alsnog als ik al de hele tijd op Scheveningen ben wil ik niet even langs huis me omkleden. Dat is een beetje onhandig. Ook heb ik geen zin om een hele tas met kleding mee te tillen. Hierom heb ik een alternatief nodig. Vrienden van mij zeiden dat ik moet kijken op Babista. Hier vind je van alles.

Op zoek naar een alternatief

Ik ging op de site kijken en vond van alles. Uiteindelijk kwam mijn moeder met het idee om een bodywarmer te kopen. Op Babista ging ik dus zoeken op een heren bodywarmer. Ik vind erg veel wat me wel leuk leek. Alleen moet ik natuurlijk een keuze maken.

Ik kon een hele set kopen met broek en bodywarmer. Het is dan van een zachte stof. Dus ook lekker om in te zitten. Het is lekker luchtig en maakt het niet te warm. De perfecte keus dus. Ik heb het product in mijn winkelmandje gegooid en betaald.

Om van te genieten

Nu is het pakketje eindelijk binnen en kan ik het pak heerlijk aantrekken wanneer ik op het strand zit in Scheveningen. Andere vrienden van mijn wilde gelijk weten waar ik dit pak had gekocht. Ik refereerde ze ook naar Babista. Ook zij hadden een product gekocht van de site. Nu waren we allemaal in dezelfde stijl op het strand bij Colorado Charlie. Genieten van een drankje zonder dat we zitten te bibberen.

Wanneer de muziek wat harder gaat en iedereen al wat drankjes heeft gedronken komen de dansjes naar boven. Ook hiermee is dit pak erg fijn. Je kan er lekker in bewegen en los gaan. En wanneer het warm wordt kan je de bodywarmer gewoon even uit. Maar op Scheveningen is het over het algemeen wat frisser in de avond dus denk dat die niet zo snel uit gaat, zeker niet als je buiten zit.

Eindstand is Babista dus een grootte aanrader en zeg ik tegen iedereen dat er daar hele leuke dingen te vinden zijn voor een mooi prijsje.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen