De mooiste inrichting voor je slaapkamer

Een goede nachtrust is belangrijk om je lichaam gezond te houden. Elke dag heeft je lichaam rust nodig. Deze rust vind je in de slaapkamer. Hoe je je slaapkamer het beste kunt inrichten, zodat je heerlijk kunt ontspannen en slapen, leggen we uit in deze blog.

Maak een moodboard

Voordat je begint met de herinrichting van je nieuwe slaapkamer, is het handig eerst inspiratie op te doen. Ontdek wat je wel en niet mooi vindt op Pinterest en vind de gaafste slaapkamerinterieurs. Je weet straks meteen hoe je je slaapkamer wil inrichten. Maak een bord aan op Pinterest of haal de knutselspullen uit de kast en maak een echt moodboard. Vraag kleurstalen aan van je favoriete bedrijven en plak deze op je moodboard. Zo krijg je een mooi totaalplaatje van jouw wensen. 

Kies een rustig kleurenpalet

In de slaapkamer is het natuurlijk belangrijk dat je tot rust komt. Houd je kleurenpalet daarom ook rustig. Combineer kleuren met witte accenten. Wit brengt balans in een ruimte. Ga voor een ontspannen spa-look en kies een mooie blauwtint of groentint als accentmuur. Wil je de romantiek in de slaapkamer benadrukken? Ga dan voor warme bruintinten. Houd het rustig in de slaapkamer en hang niet te veel accessoires aan de muur. Een paar kleine zwarte fotolijstjes of een mooie hangplant is al genoeg 

Ga voor verduisterende raamdecoratie

Je wil natuurlijk heerlijk slapen in je slaapkamer. Het is bewezen dat je een stuk beter kunt slapen, wanneer je je kamer zo donker mogelijk maakt. Word je 's ochtends wakker van het licht dat naar binnen schijnt? Dan zit je met slaapkamer gordijnen zeker goed. Deze zijn extra donker, werken isolerend en dempen het geluid. Ideaal voor in de slaapkamer. Wist je dat ze bij Veneta.com altijd gordijn aanbiedingen hebben? Zo shop je nieuwe raamdecoratie 40% voordeliger dan in speciaalzaken. Daar bovenop krijg je acht jaar garantie en je nieuwe raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt in hun fabriek.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen