3 manieren waarop jij tijdens drukke werkdagen op gewicht kunt blijven

Deze turbulente tijden zijn anders dan normaal. De feestdagen komen er weer aan, terwijl we niet eens weten hóe die eruit gaan zien. Het is heel goed mogelijk dat er allerlei vragen en gevoelens door jouw hoofd spoken, waardoor je hoofd bij jouw dieet houden er soms niet bij zit. Dat is helemaal niet erg, maar een steuntje in de rug is altijd welkom, toch?

Om jou een beetje op weg te helpen in deze reis van het verantwoord en bewuste afvallen heb ik een aantal handige handvatten voor je op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd hoe jij de draad (weer) kan oppakken? Lees dan snel verder!

Hoe verantwoord af te vallen

Iedereen heeft zo zijn eigen manier en idee over hoe afvallen eruit moet zien. Voor de een is het de hele week hard sporten en voor de ander werkt zo nu en dan een wandelingetje maken tijdens de lunch ontzettend goed. Maar wat je ook doet, onthoud dat beweging een mooie stap is naar een gezondere levensstijl.

Bedenk eens voor jezelf hoe jij het liefst in beweging bent. Wat werkt het beste voor jou? Ga daar eens mee aan de slag en ervaar hoe het jouw dagelijkse ritme (op een positieve manier) kan beïnvloeden.

Een mix van verschillende elementen

Behalve het krijgen van voldoende beweging is voeding ook een onderdeel van de dagelijkse routine waar best wat aandacht naartoe mag gaan. Het werd al even genoemd in de inleiding van mijn blog, maar een gezond eetpatroon kan er in bepaalde tijden van het jaar anders uitzien dan je gewend bent. Dat is helemaal geen probleem! Want net zoals bij het bewegen, is gezonde voeding ook anders voor iedereen.

Een manier om op interessante recepten uit te komen is door middel van een afvallen app. Kijk bijvoorbeeld eens naar die van Weight Watchers (WW). Hier vind je alles wat je nodig hebt om een gezonde levensstijl op te bouwen én vol te houden. Je krijgt toegang tot diverse wereldse gerechten die makkelijk te bereiden en ook nog eens lekker zijn. Ook vind je in de app een persoonlijke coach die jou kan ondersteunen waar nodig in het onderhouden van jouw leefstijl. Je krijgt handige tips en je leert nieuwe dingen die je op een toegankelijke manier kunt toepassen in het dagelijkse leven.

Dus ben jij klaar om te beginnen aan jouw persoonlijke reis? Sta je te popelen een nieuwe bladzijde om te slaan? Probeer dan nu de app van WW!

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen