Verplicht een pak in de kast hebben hangen

Altijd fijn om van die verplichte feestjes af te gaan voor je werk. Normaal ben ik al klaar met een nette spijkerbroek en een net overhemd maar helaas ging dat voor dit feest niet op. We moesten naar een bruiloft van één van onze belangrijkste klanten. Al zou ik persoonlijk mijn werk niet betrekken bij mijn privéleven maar deze uitnodiging konden we niet weigeren volgens de baas. Mijn baas verwacht dan ook een hele chique bruiloft dus dat betekende dat ik in pak moest. Ik ben absoluut geen fan van pakken, laten we dat even voor op stellen.

 

 

Nieuw pak aanschaffen was verplicht

Mijn baas gaf dan ook aan dat het verstandig is om een nieuw pak aan te schaffen als je geen net pak meer in de kast had liggen. Uiteraard op de kosten van de baas, dat was dan wel weer prettig. Met lood in mijn schoenen vertrok ik naar een speciaalzaak en liet mij van alles aanpraten door de verkoopster, het werd toch niet betaald met mijn creditcard. Zo kreeg ik allerlei accessoires aangeboden, zoals pochets en riemen. Daarnaast hadden ze ook nog eens een schoenenlijn dus al met al ben ik uren bezig geweest om een compleet pak met alles erop en eraan aan te schaffen. Voor de pochets kon ik al ruim een half uur uittrekken, die verkoopster had er net even te veel informatie over wat zij kon opdreunen. Ach fijn, nu nog een riem en nette schoenen. Uiteindelijk begon de tijd voor mij wel te dringen. Ik had erge behoefte aan een koud biertje terwijl het niet eens zo warm was buiten. Uiteindelijk heb ik 8 soorten pakken aangehad, 3 paar schoenen en qua pochets heb ik er haar maar 1 uit laten kiezen, zij wist er meer van dan ik.

 

 

De rekening presenteren aan de baas

Het leukste moment moest nog komen, de rekening presenteren aan de grote baas. Er was geen budget opgelegd dus ik heb ook niet het allergoedkoopste uitgekozen natuurlijk. De baas begon te lachen en was blij dat het niet van mijn persoonlijke rekening betaald werd. Toch hoop ik dat ik het pak wel vaker dan één keer aan kan, anders zou het toch wel een soort zonde zijn van het geld. Op de bruiloft zelf was mijn baas ook aanwezig en hij complimenteerde mij over het pak en vond dat ik een goede keuze had gemaakt van alle pochets die zij verkochten, bedankt verkoop medewerkster!

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen