Een damesblouse mag niet ontbreken in je garderobe

De dagelijkse struggle voor de kleerkast

Elke dame kent het probleem wel, ’s ochtends voor de kleerkast staan en geen flauw idee hebben wat aan te trekken. Zoveel kledingstukken hebben, maar niet kunnen kiezen. Het ene stuk heb je al zo vaak gedragen dat het zijn schoonheid begint te verliezen, het andere is net iéts te chique voor een dag op kantoor en het laatste heb je gekocht in een zotte bui, maar je weet diep van binnen dat je het nooit zal dragen en dat het een miskoop was.

Maar wat nu?

De damesblouse voor elke gelegenheid

Om dit dagelijks probleem op te lossen, zou elke vrouw één of een aantal damesblouses in haar kast moeten hebben. Zo is het probleem meteen opgelost. Niet weten wat dragen? Geen probleem, dan kies je toch gewoon die ene blouse met de originele knoppen, of die blouse met de kleurige paspels. Zelf heb ik drie blouses die ik ontzettend graag draag. Wanneer ik een dag niet weet wat aan te trekken, grijp ik meteen naar één van deze damesblouses.

Het dient dan best wel een blouse te zijn waar je jezelf goed in voelt, een die comfortabel zit, niet te slonzig is, maar ook niet te chique. Je kiest best eentje waar je je zo goed in voelt, dat je je nooit over- of underdressed voelt.

Hoe kies ik die blouse?

Kijk eens rond. Overal vind je damesblouses. Elke winkel biedt jou een enorm assortiment aan blouses aan. Soms is er zelfs te veel keuze, dat je geen idee hebt welke je moet kiezen. Ook op internet worden de damesblouses bij wijze van spreke naar je hoofd gesmeten. Maar dat maakt het dan nog extra moeilijk om dé perfecte blouse te kiezen waar jij je op en top goed in voelt.

Kijk eerst eens goed rond, welke kleuren vind je mooi? Ben je iemand die zich vooral goed voelt in donkere kleuren, kies dan niet opeens voor een flashy-gele blouse. Want eens je die gekocht hebt en deze in je kleerkast hangt, zal je al gauw ontdekken wat een miskoop het was geweest. Je zal de blouse uiteindelijk nooit dragen en het geld dat je eraan hebt uitgegeven, is mooi verloren. Kies een kleur waar je jezelf goed mee voelt. Een kleur die past bij hoe je zelf bent als persoon.

Daarnaast moet je ook gaan kijken naar de vorm van de blouse. Zit deze te strak en ben je het gewend om steeds losse kledij te dragen? Denk dan best twee keer na vooraleer je met het kledingstuk aan de kassa staat. Ook dit kan rap uitdraaien op een miskoop.

Kortom, kies gewoon de blouse waarin je je goed voelt, een die op jouw lijf geschreven is.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen