Meer weten over THC olie?

THC olie bevat tetrahydrocannabinol, ook wel beter bekend als THC. THC is de werkzame stof in wiet dat bekent staat om zijn psychoactieve eigenschappen. Van THC olie kun je stoned of high worden. Naast THC olie zijn er ook veel andere oliën van de cannabisplant op de markt verkrijgbaar. Andere oliën zijn bijvoorbeeld CBD olie, hennepolie en hennepzaadolie. Deze oliën bevatten allemaal niet de werkzame stof THC, waardoor het geen psychoactieve eigenschappen heeft en je er niet stoned of high van kan worden. 

THC olie

THC olie komt van de wietplant, wietplanten bevatten namelijk een vrij hoog percentage THC. THC is één van de 113 bekende cannabinoïden die van nature in de cannabisplant voorkomen. Terwijl een hennepplant bijvoorbeeld een zeer laag percentage THC bevat. THC olie wordt daarom ook wel wietolie genoemd. Het is een volledig natuurlijk product met vele toepassingen. Naast dat je er stoned en high van kan worden staat THC olie ook bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. THC olie heeft zowel een positieve werking bij lichamelijke als geestelijke klachten. THC olie kan daarom ook via doktersrecept worden verkregen en kan onder andere werken bij: slapeloosheid, alzheimer, angststoornissen en depressie, diabetes, epilepsie, huidproblemen, neuropatische pijnen, parkinson, zenuwaandoeningen en nog veel meer. Ook kan THC olie worden ingezet bij diabetes, omdat het de insulinegevoeligheid positief beïnvloed. Verder kan het ook ondersteunen bij de behandeling van een eetstoornis. THC zorgt voor een boots bij de in ons lichaam voorkomende neurotransmitter anandamide en is in staat om communicatiefuncties in ons lichaam te beïnvloeden. Hierdoor heeft THC olie ook een effect op de hersenen en heeft het een activerend effect op processen waar nodig en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. 

THC olie aanschaffen

Producten met meer dan 0.2% THC zijn in Nederland niet vrij verkrijgbaar en vallen onder de opiumwet. THC olie bevat over het algemeen tussen de 15 en 20% THC en is de meest effectieve vorm. Het bezit ervan valt onder het Nederlandse gedoogebeleid. Je kan THC olie van Medicinale-cannabis.nl kopen of een andere site of je kan zelf wietolie maken. Zelf wietolie maken is illegaal en strafbaar. Kies je er dus voor om zelf wietolie te maken loop je dus altijd risico, zeker wanneer je de gebruikte wiet ook zelf verbouwt. Naast het gevaar om vervolgd te worden is het maken van wietolie best complex en tijdrovende klus wat met de juiste apparatuur en milliliter nauwkeurig moet gebeuren. Misschien nog wel het grootste nadeel, je hebt geen professioneel lab om je eindproduct op de zuiverheid en kwaliteit te controleren. Het komt namelijk nog wel eens voor dat er ongewenste en schadelijke stoffen meekomen of vrijkomen tijdens het proces.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen