Bijverdienen als krantbezorger

Altijd al lekker in je eigen tempo willen werken in de buitenlucht? Zonder een baas die de hele tijd op je vingers kijkt? Lees dan zeker verder! Als krantenbezorger werk je heerlijk in de buitenlucht, rij je je rondje, zet muziek op en je bent zo klaar. Niemand vertelt je hoe je je werk moet doen en je doet het in je eigen tempo. Daarnaast ben je ook aan het bewegen dus je kan zo een paar uur minder in de sportschool doorbrengen.

Werken als krantenbezorger

Als krantenbezorger ben je maar een paar uur per week bezig. De tijd die je nodig hebt, ligt er natuurlijk ook aan hoe groot je wijk is. Als je een kleine wijk hebt kan je eventueel nog een extra wijk erbij nemen. Doordat je met kranten bezorgen tijdens het werken op pad bent, beweeg je natuurlijk veel. Je loopt van huis naar huis en fietst steeds naar een andere straat, beweging genoeg! Natuurlijk kan je ook naar de sportschool gaan en daar je geld aan uitgeven of juist geld te verdienen door te bewegen.

Je vraagt je vast af of het niet heel vervelend is om ook in de regen, wind en sneeuw naar buiten te moeten. Dat klopt, maar wat is nou belangrijker? Geld verdienen met 2 uur per dag door de regen, sneeuw of hagel heen te gaan, of een dag niets doen, binnen op de bank zitten en weinig uitvoeren?

De voordelen van krantenbezorger zijn

Na de eerste paar keer vind je het misschien wel heel leuk, zeker omdat je genoeg vrije tijd overhoudt voor je andere hobby’s of een andere baan, voor je huiswerk, met vrienden stappen, etc. De meeste mensen zijn tot laat in de avond bezig met hun bijbaan in een winkel/supermarkt met veel klanten, druk en stress, en een baas die steeds bij je komt kijken of je het wel goed doet. Ze werken overuren terwijl jij lekker buiten loopt alleen met je muziek op en binnen een paar uurtjes klaar bent.

Verdiensten van kranten bezorgen

De verdiensten verschillen wel. Het gaat op basis van de grootte van de wijk, daarom is het misschien handig om meerdere wijken te nemen als je wijk klein is. Soms krijg je als krantenbezorger ook nog eens een regenpak en gratis krant! Ik zou zeggen ga ervoor en verdien lekker je geld in de buitenlucht zonder vervelende bazen of klanten om je heen!

Wil je je direct aanmelden? Klik hier voor meer informatie.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen