Ben jij wel echt de vader van het kindje?

Ik hoop niet dat je dit als man overkomen is maar het kan je zomaar gebeuren. Je krijgt een telefoontje van een vrouw waar je een aantal maanden geleden een leuk “ritje” hebt gemaakt, en ze beweert nu zwanger van jou te zijn. Je zit er waarschijnlijk helemaal niet op te wachten. Laat staan dat je te wachten zit op de vrouw waarmee jij eenmalig een leuke avond mee hebt gehad.

 

 

Geen vertrouwen in haar verhaal?

Het gebeurt wel vaker dat er een vrouw is die meerdere mannen “verslind” en dan een willekeurige man aanwijzen tot de vader. Ja het klinkt heel negatief maar het is toch echt zo. Met een vaderschapstest kun jij erachter komen of zij niet liegt over jouw kind! Dit kun je met een thuispakket doen. Heel erg fijn, vooral als je het niemand durft te vertellen! Zodra het kindje geboren is kun je met een lang wattenstaafje wat wangslijm afnemen bij de baby en bij jezelf. Dit is geheel pijnloos, je kunt het kindje er ook niet mee bezeren of beschadigen. Je stuurt beide wattenstaafjes op naar een onafhankelijk laboratorium die zo snel mogelijk de uitslag via een brief naar je toestuurt. Ook op de brief staat geen bedrijf vermeld.

 

 

Wanneer je niet de vader bent maar moeder je voor de rechter sleept

Zonder vaderschapstest heb je echt geen poot om op te staan. Je kunt er wel tegen gaan vechten maar de kans is groot dat het je heel erg aan je hart gaat.  De vaderschapstest, die je maar voor een paar tientjes kunt kopen via het internet, is rechtsgeldig. Zodra er op papier staat dat jij niet DNA gerelateerd bent aan de pasgeboren baby, kan de moeder schreeuwen wat zij wilt maar dan hoeft ze geen alimentatie bij jou te verhalen. Het kindje hoef je automatisch niet te erkennen. Je bent dan eigenlijk heel erg makkelijk van het “probleem” af. Hoe zielig het ook voor is voor het kindje wat geboren is, wat later zich zal afvragen waarom al haar klasgenootjes wel een papa hebben en zij niet. Ik gun deze situatie niemand, ik hoop ook dat het niet heel erg vaak nodig is. Toch zijn er duizenden mannen die alimentatie betalen of zelfs voor een kindje zorgen, die niet van hunzelf zijn. Of in ieder geval niet DNA gerelateerd zijn. Zelfs getrouwde stellen die een kindje hebben gekregen staan tussen de percentages bewerkt. Vertrouw je het allemaal niet? Bestel de vaderschapstest online, het afnemen van wangslijm is zo gebeurd. Echter kan het antwoord wel heel erg heftig zijn, bereid je hier mentaal op voor.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen