Het perfecte kapsel

Een goed kapsel maakt natuurlijk je dag. En je dag kan ook helemaal verpest zijn wanneer je een bad hair day hebt. Daar kunnen we allemaal wel inkomen. Maar eigenlijk als je er over nadenkt. Heb je bijna nooit het haar wat je wilt. Want heb je stijl haar, wil je liever krullen. En heb je krullen dan wil je soms liever stijl haar hebben. Maar wat doe je als je te dun haar hebt? Dan kan je kijken naar een FUE haartransplantatie methode. Zo kan jij voor voller haar gaan.

 

Een mooie bos krullen

Wanneer jij beschikt over een mooie bos krullen, dan ben je volgens veel mensen gezegend. Want veel mensen dromen van een mooie bos krullen en niet iedereen heeft het. Maar wat natuurlijk veel mensen niet weten, of niet bij stil staan. Is dat wanneer je een bos krullen hebt je het helemaal op een andere manier moet behandelen. Je kan niet zomaar naar elke kapper gaan, want je moet wel op een manier laten knippen dat het goed is voor jouw krullen. En je kan ook niet even tussendoor op een dag kammen. Ja want dan gaat het pluizen en dat wil je ook niet. En dan ook met vochtig weer, ook dan gaat het meer pluizen. Daar heeft dan iedereen wel last van, mar met krullen wordt jouw bos een echte leeuwen manen spel.

 

Stijl haar

Wanneer je stijl haar hebt, valt het altijd mooi langs je gezicht naar beneden. Ideaal natuurlijk. Vaak kan je zo wakker worden, even snel de borstel er doorheen en je bent klaar om te gaan. Je hoeft er niet heel veel aan te doen. Het enige nadeel bij stijlhaar is vaak wel, dat het geen volume heeft. Het valt recht toe recht aan naar beneden, wat niet verkeerd is, maar soms wil je net dat beetje volume hebben natuurlijk. En dat is dan soms lastig te krijgen zonder er bussen met haarlak in te sprayen.

 

Wat meer volume in het haar krijgen

Maar gelukkig komt elk haar merk wel met een oplossing hier voor. Want mis jij net dat beetje volume in je haar en wil je ook dat het de hele dag blijft zitten zonder er heel veel in te doen? Dan is daar ook een oplossing voor natuurlijk. Want ook jij, zonder enige volume in je haar, kan een bos met volume krijgen wanneer je het juiste product vindt wat voor jou goed werkt.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

spot_img

Gerelateerde Artikelen