De leukste banen waarbij je veel buiten bent 

Ben jij een echt buitenmens? Dan wordt je er waarschijnlijk niet heel blij van om de hele dag in een kantoor te moeten doorbrengen. Toch zijn er veel mensen die dit wel doen. Waarom? Omdat ze denken dat dit het werkende leven is. Zonde eigenlijk want er zijn ook een tal van buitenberoepen waar nog zat mensen voor nodig zijn! Benieuwd welke beroepen dat zijn? Je leest het hier.

Werken als bouwvakker

Ben jij een beetje handig? Dan kun je natuurlijk altijd aan de bak in de bouw. En bij de bouw mag je aan veel beroepen denken. Je kunt bijvoorbeeld werken als metselaar, timmerman, aannemer, bouwinspecteur en nog veel meer andere beroepen. Het leuke van werken in de bouw is dat je altijd met je handen bezig bent en je dingen aan het bouwen bent. Je werkt dus echt ergens naar toe en aan het eind heb je een prachtig resultaat neergezet. Daarnaast is de bouw alles behalve een 9 tot 5 baan dus als je daar geen zin in hebt én graag buiten bent, dan is deze baan geschikt voor jou.

Werken als verkeersregelaar

Met sommige beroepen heb je misschien al een beetje geoefend op de basisschool. Zo hadden wij bijvoorbeeld een keer per jaar beroependag waarop je, je de hele dag mocht verkleden en gedragen als een beroep naar keuze. Verkeersregelaar was hierbij toch wel een van de favorieten. Een geel hesje aan en de hele dag het verkeer regelen zowel binnen als buiten de klas. En vooral op het schoolplein was dat ontzettend leuk om te doen. Was dit vroeger jouw favoriete beroep? Waarom nu dan ook niet? Verkeersregelaar worden is leuker en makkelijker dan je denkt. Dit kan bijvoorbeeld bij Binck. Daarnaast ben je de hele dag buiten en hoef je dus niet een beetje saai op kantoor te zitten.

Werken als postbezorger

Hou jij van de buitenlucht en vind je wandelen ook niet erg? Dan is postbezorger de baan voor jou. Lekker een aantal uur per dag wandelen terwijl je aan het werk bent. In de zomer werk je meteen een beetje aan je bruine kleurtje en je komt altijd met een gezonde blos thuis. Daarnaast kun je dit werk meestal uitvoeren in je huidige omgeving waardoor een auto bijvoorbeeld niet perse een pré is. Je moet meestal wel je post op een lokaal punt ophalen maar daarna kan je dus heerlijk voor jezelf aan de slag. Voor postbezorger hoef je dus ook niet perse een teamplayer te zijn.

En, denk jij er al over om over te stappen naar een andere baan?

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

Gerelateerde Artikelen