Lifestyle en business combineren

Het eerste waar we bij lifestyle aan denken, is voeding en sporten. En laat er nou een perfecte manier zijn om deze twee dingen te koppelen aan een business concept. 

Restaurant

Wat is nou een betere manier om voeding met business te combineren dan in de vorm van een restaurant? Ik kan zo niks bedenken. Nou denk je waarschijnlijk; “maar mensen willen toch juist lekker eten wanneer ze naar een restaurant gaan? Dus juist niet op hun voeding letten?” Dit is voor sommige mensen misschien waar inderdaad, maar de trend naar restaurants met gezonde alternatieven neemt enorm toe. Zo zijn er bijvoorbeeld al burgerrestaurants die uitsluitend broodjes gemaakt van groente hebben. Ook zijn er ketens die eigenlijk een fastfood concept hebben, maar dan bijvoorbeeld met salades.  Het is dus wel degelijk mogelijk om een gezonde voedingslifestyle te combineren met een bedrijf. Maar voor welk concept je nou ook kiest als restaurant, een feit is dat je veel afval zult hebben. Bij ieder restaurant komt vaak veel glas, papier en karton, restafval maar ook veel organisch afval kijken. Daarom is het als restaurant altijd handig om rolcontainers te hebben. Het voordeel van een rolcontainer, is dat je je niet zelf zorgen hoeft te maken over het afvoeren van je bedrijfsafval. Dat is dus al een zorg minder in de stressvolle wereld van de horeca. 

Sportschool

De perfecte manier om sporten te combineren met een bedrijf, is het oprichten van een sportschool. Er zijn een heleboel mogelijkheden voor het hebben van een sportschool. Zo kun je bijvoorbeeld echt een sportschool hebben met alleen fitnessruimtes en zalen voor groepslessen zoals zumba en power pump. Dan kun je de sportschool nog eventueel uitbreiden met welness faciliteiten. Ook zou je personal trainers bij jou op de sportschool kunnen laten werken. Je kunt natuurlijk ook altijd als zelfstandige personal trainer beginnen, maar dat werkt alleen als je zelf graag sport. Wanneer het je echt om het business gedeelte gaat, is het hebben van een sportschool handiger. Dan is er ook nog de mogelijkheid om een sport specifieke sportschool te beginnen, dus eigenlijk meer een sportvereniging. Misschien is er wel een bepaalde sport waar je altijd veel passie voor gehad hebt, of misschien zelf wel op hoog niveau beoefend hebt. Dan kun je het nu tot een hoger niveau brengen, door een eigen school te beginnen. Wanneer je zelf de sport beoefend, kun je zelf lesgeven. Anders kun je ook leraren inhuren natuurlijk. 

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

Gerelateerde Artikelen