Hoe verzorg jij je lange lokken?  

Prachtige glanzende en lange lokken, dat is bijna de droom van iedere vrouw. Helaas zijn we niet allemaal met zo’n prachtige haardos gezegend en moeten veel van ons het doen met “matig” haar. Als je aan een vrouw vraagt of ze tevreden is met der haar zullen er veel zeggen dat ze waarschijnlijk liever iets anders willen. Vrouwen met een dikke bos vol krullen willen liever een dunnere coupe met steile lokken en vrouwen met steil lang haar willen waarschijnlijk veel liever een bos met krullen. We kunnen inmiddels veel aan ons haar veranderen maar helaas niet alles. Wat we wel kunnen doen is ons haar op de best mogelijke manier verzorgen te zorgen voor de beste versie van ons haar maar hoe verzorg je, je haar eigenlijk op de best mogelijke manier?

Welke haartype heb je?

Net zoals je huid heeft je haar ook een bepaald type. Je haar kan van zichzelf wat vetter zijn of wat droger. Sommige mensen hebben haar dat hier tussenin zit en dat wordt ook wel normaal haar genoemd. Daarnaast kun je ook nog dik haar hebben of juist dun en fijn haar en natuurlijk een steile coupe, een slag of krullen. Je hoort het waarschijnlijk al, er is veel mogelijk wat betreft je haartype. Daarom is het goed om te onderzoeken wat voor haartype jij hebt. Je kunt dit het beste bekijken een dag nadat je, je haar gewassen hebt. Dan is de hoofdhuid en het haar weer in balans en kun je dit het beste beoordelen

Welke verzorging kies je?

Als je, je haartype hebt vastgesteld kun je op zoek naar de juiste verzorging voor je haar. Net zoals je gezicht verzorging nodig heeft, heeft je haar dat uiteraard ook. Voor een vette coupe ben je bijvoorbeeld opzoek naar producten die je haar en hoofdhuid minder vet maken zonder het uit te drogen. Voor een droge coupe ben je juist eerder op zoek naar een verzorging met belangrijke vetten en oliën die jouw hoofdhuid en haar weer wat meer in balans kunnen brengen. Er zijn echter zoveel merken en verzorgingsproducten op de markt dat het soms lastig is om te bepalen welke nu daadwerkelijk iets goeds doet voor je haar. Een merk dat verzorgingslijnen heeft voor ieder haartype is Kerastase. Bij Kerastase vind je producten voor zowel vet als droog haar, voor beschadigd of broos haar en zelfs voor gekleurd haar kun je bij dit merk terecht.

Dus ben jij opzoek naar de juiste verzorging voor jouw haar? Neem dan zeker eens een kijkje bij hun uitgebreide assortiment.

Over Mij

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today! x Sophie Heeremans

x Sophie Heeremans

Gerelateerde Artikelen